2013. június 29., szombat

Paszuly Panna...


Paszuly papa olvasgatott, Paszuly mama aludt. Paszuly Panna gondolt egyet, s ott hagyta a falut. Goldolt egyet magába, elmegy ő Afrikába. De a következő saroknál tovább nem jutott, mert a verdája lerobbant legott. Na most menjek stoppal tovább ? Inkább felhívom Vaszilt a német juhász kutyát. Igyi szudá.......pasli damoj, a szándékom elég komoly. El a karok jutni a fekete kontinensre, Vaszil tudsz e segíteni benne. Da...mondta a majdnem farkas, van az udvarban egy Barkas. Avval elviszlek bárhova, ne aggódjál Panni bab...a ! Egy óra múlva előállott, a fék hangja velőt rázott. De rálépett a gázpedálra, úgy hogy a hűtőrácsnál volt a lába. Mér is akarsz menni oda, kérdezte a kutya koma. Közöd hozzá semmi nincs, az útra figyelj, duma nincs! Erre Vaszil haragra gerjedt, és Pannit kirakta 20 méterrel lejjebb. Ott állt szegény magába roskadva......Ha nem szólok ott lennénk mostanra. Ezennel megfogadom, hogy a számat evésre tartogatom. Nem szólok be senki másnak, csak a szelektív hulladékgyüjtő nagyobbik fiának. Jó kis paszuly leszek, és most meg rögtön hazamegyek. Betoppant az ajtójukon, miután bepillantott a kulcslyukon. Paszuly papa olvasgatott, Paszuly mama aludt. Tehát észere se vették, hogy közben Panni elhagyta a falut. Panni  örömében bukfenceket vetett, este pedig zöldbab főzeléket evett.

A történet tanulsága csak annyi, ha el akarsz jutni valahová, nem szabad otthon maradni.

Kiegészítő jelentés.

Stirlitz tudta, ezt az információt nem tarthatja magában. Az eszköz O-rossz kés maradékából készült. 2 rubel 35 kopejka volt az eredeti ára. Az átalakítás után 77 mm hosszú, 17 mm széles, és 1,7 mm vastag lett a pengéje. Pont végig éri Stirlitz tenyerét. Markolata vörös csillaghoz hasonló színű cédrusból van. Státusz: Ön és közveszélyes a kés. De leginkább csak azokra, akiknek B.A.B. monogramjuk van.

Konklúzió: Az nem tudom mit jelent.

Következmény: Stirlitz benzint adott a macskájának tej helyett. A macska 5 lépés után összeesett. Stirlitz úgy gondolta, a macskából kifogyott a benzin.

   


1 megjegyzés:

  1. Zseniális!!!
    Nem volt neked véletlenül rokonod „Romhányi, a rímhányó”???
    Viszont ennek már egy másik blogban lenne a helye, hiszen a késről nem tudtunk meg semmit. :) De azért köszönöm! Vidámabbá tetted a reggelt! :D

    VálaszTörlés